جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024
حجت‌‌الاسلام واعظی

نباید ابعاد شخصیتی و علمی و معنوی بزرگان و علما را تنها بعد از وفات ایشان بشناسیم، بلکه باید همواره از علما و بزرگانی نیز که درقید حیات هستند، تجلیل به عمل آید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین واعظی، ظهر امروز در آیین رونمایی از سایت کنگره آیت‌الله محمد مهدی آصفی از علمای نجف اشرف و عضو شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت(ع)، در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی قم، به تبیین ویژگی های شخصیتی این عالم شیعی و اسوه جهاد و اجتهاد پرداخت.

وی با اشاره به این که همه اقشار جامعه مخصوصا طلاب و روحانیون نیازمند الگو و سرمشق در زندگی خود هستند، ابراز داشت: آیت الله آصفی می تواند برای حوزویان به ویژه طلاب جوان در همه عرصه ها  الگوی خوبی باشد.

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی ادامه داد: همواره در طول تاریخ بزرگانی در عرصه های مختلف علمی، فرهنگی و معنوی برای جامعه شیعی الگوهای خوبی بوده اند، اما در کنار همه این بزرگان که مایه افتخار شیعه هستند، معرفی نمونه های زنده ای که در عرصه های مختلف حضور موفقی داشته و دارند، برای طلاب جوان ضرورتی دوچندان دارد.

حجت الاسلام والمسلمین واعظی یادآور شد: بسیاری از بزرگان دین که منشا خدمات ارزنده ای به جامعه هستند، در گمنامی به سر می برند و خودشان نیز تمایلی به معرفی و شهرت ندارند؛ البته بر همه ما لازم است که این شخصیت ها را به نسل نو معرفی کنیم تا جامعه از فیض وجودی آنان بهره مند شود. آیت الله آصفی یکی از این چهره های موفق است که باید به طور شایسته از ایشان تقدیر شود.

وی با یادآوری این مطلب که آیت الله آصفی از حیث علمی و سیاسی شخصیت برجسته ای است و با داشتن بصیرت کافی، همواره به ابعاد مختلف جوامع اسلامی و حرکت های انقلابی توجه خاص داشته و دارد، تصریح کرد: باید به ابعاد شخصیت فردی، اجتماعی و علمی این عالم وارسته و مجاهد توجه کافی شود.

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی، ساده زیستی و دوری از عناوین دنیایی را از دیگر ویژگی های آیت الله آصفی ذکر کرد و افزود: ایشان به هیچ عنوان به دنبال عناوین مادی نبوده و نیستند و اگرچه هم بحث بسیاری از مراجع فعلی بودند، اما هیچ گاه به تعلقات حوزوی و اسم و رسم وابسته نبودند و درعین بزرگی و فضیلت، روحیه طلبگی خود را حفظ کرده که این ویژگی ایشان در کنار سایر خصوصیتشان می تواند در س خوبی برای همه ما حوزویان باشد.

وی با طرح این سئوال که چرا باید از علما و بزرگان موقعی که از دنیا می روند، تقدیر و تجلیل شود؟، گفت: نباید ابعاد شخصیتی و علمی و معنوی بزرگان و علما را تنها بعد از وفات ایشان بشناسیم، بلکه باید همواره از علما و بزرگانی نیز که درقید حیات هستند، تجلیل به عمل آید.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha